miercuri, 7 iulie 2010

Panasonic – concurs pentru un televizor 3D

Panasonic ofera pasionatilor de tehnologie sansa de a castiga noua plasma 3D Full HD, lansata de doar cateva luni la noi in tara.

Cei care vor sa se inscrie in concurs trebuie doar sa scrie un review despre sistemul 3D Full HD Panasonic si sa isi convinga prietenii sa ii voteze pe site-ul http://www.viera.ro/. Premiul, plasma 3D Full HD in valoare de aproximativ 10000 RON, va fi castigat de catre participantul cu cel mai votat review.


Concursul “Panasonic=3D” se va desfasura in perioada 1 iulie 2010 – 20 august 2010. Primul pas pe care trebuie sa-l realizeze persoanele care doresc sa castige o plasma NeoPDP Viera VT20, consta in realizarea unui cont de utilizator pe website-ul campaniei. Etapa a doua este marcata de perioada 18 iulie-3 august in care persoanele inregistrate in concursul “Panasonic=3D” trebuie sa isi posteze review-ul personal pe http://www.viera.ro. Lupta pentru castigarea marelui premiu si a celor 150 de invitatii la film se va desfasura intre 3-20 august. Castigatorul plasmei va fi declarat concurentul care a obtinut cel mai mare numar de voturi pe parcursul concursului.

Prin acest concurs, Panasonic Romania continua seria initiativelor de popularizare a tehnologiei 3D. In luna mai, peste 100.000 de romani au urmarit live pe sistemele 3D Full HD Panasonic transmisiunile de la Roland Garros in sapte locatii din Capitala si din Oradea. De asemenea, prima camera profesionala 3D adusa in premiera de Panasonic in tara a filmat meciul de fotbal dintre Steaua si Universitatea Craiova, imaginile fiind apoi redate pe plasma 3D Panasonic.

Pana in momentul de fata, Panasonic a vandut tot stocul initial de televizoare 3D si estimeaza ca in acest an va avea o cota de piata de 30% din segmentul televizoarelor 3D.

Sursa: Panasonic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu