miercuri, 27 octombrie 2010

Cum l-a convins Minune pe Salam să vorbească: «Facem puşcărie, stai în banca ta!»

Cand şi-a dat seama că ar putea ajunge la puşcărie din cauza minciunilor spuse in ancheta de la Million Dollars, Adi Minune ''s-a spovedit'' la procurori şi s-a oferit “să umble” şi la conştiinţa amicului său Florin Salam, ne-au declarat, în exclusivitate, surse din interiorul anchetei.

Adi Minune (stânga) şi Florin Salam au cântat în seara scandalului de la Million Dollars

Iniţial, Adi Minune a refuzat să dea declaraţii în legătură cu atacul de la Million Dollars, restaurant în care, acum mai bine de o lună, petrecea de zor cu Florin Salam alături de câteva femei. Atunci, Marian Noca, zis “Italianul”, a fost înjunghiat de Nuţulică, fiul interlopului Nuţu Cămătaru. Mult mai “generos” cu anchetatorii, Salam a îndrugat la început o poveste care s-a dovedit a fi doar o minciună gogonată, drept pentru care amândoi s-au ales cu dosare penale pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

Speriat, probabil, că ar putea deveni clientul unei celule, Minune s-a răzgândit şi, cu memoria nealterată, a făcut mărturisiri complete. Mai mult, Minune a renunţat la apărător. “Ce avocat, şefu’? Dă-mi o hârtie să-ţi zic cum a fost”, a spus Minune, înainte de a da declaraţii. Apoi, manelistul l-a convins pe Florin Salam să-l urmeze pe calea adevărului. “Facem puşcărie, stai în banca ta!”, i-ar fi şoptit la ureche Adi Minune lui Salam, pentru a-l convinge să interpreteze “partitura” reală.

Arestat şi un subofiţer SRI

Tribunalul Bucureşti a făcut, ieri, publică motivarea arestării preventive a patru persoane în scandalul de la Million Dolars. Printre arestaţi se află şi subofiţerul Ştefan Corneliu, şofer la UM 466- SRI, acuzat de favorizarea infractorului, după ce l-a învăţat pe Nicu Ţîşi, şeful pazei din restaurant, ce să spună în faţa procurorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu