vineri, 25 februarie 2011

Cel mai scump accident rutier din istorie: maşină de 2,2 mil. de dolari făcută praf. FOTO

Un bancher şi milionar german, Steffen Korbach, în vârstă de 28 de ani a scăpat cu viaţă din cel mai scump accident auto din istorie.

Korbach era la volanul maşinii sale, un Pagani Zonda F Clubsport în valoare de 2,2 milioane de dolari, când şi-a buşit maşina de o barieră pe o autostradă din Italia, potrivit Daily Mail.

Alături de bancher, în maşină se mai afla o tânără de 21 de ani şi se pare că au scăpat nevătămaţi, deşi maşina nu este dotată cu airbaguri – se pare că este atât de sigură încât nu are nevoie de acest tip de dotare.

Potrivit unor surse, acesta conducea într-o zonă în care viteza era limitată, însă imediat ce a putut accelera, maşina a atins 100 km/h şi a dat de o porţiune cu apă, ceea ce a făcut ca Zonda să nu mai poată fi controlată şi s-a izbit de parapeţi.

În momentul accidentului, neamţul se îndrepta spre Milano pentru a vedea noul Pagani Huayra pe care şi-l comandase şi care avea să înlocuiască Zonda. Acum, Korbach va avea permisul suspendat pe trei luni şi va trebui să scoată bani din buzunar pentru reparearea barierei distruse în urma accidentului.

Oricum, bancherul nu va duce lipsa acestei supermaşini, deoarece mai deţine şi un Bugatti Veyron de 1,3 milioane de dolari, două Lamborghini şi un Porsche de 810.00 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu