luni, 28 martie 2011

Dupa “The Dark Knight”, Warner Bros pune inca 5 filme pe Facebook

La inceputul acestei luni, studiourile Warner Bros anuntau ca vor furniza o parte din filmele sale catre Facebook, oferind in acelasi timp posibilitatea vizionarii lor chiar in cadrul retelei sociale.

Daca, initial, utilizatorii Facebook puteau folosi Creditele Facebook pentru a inchiria filmul “The Dark Knight”, prin intermediul paginii oficiale de fan a peliculei, de data aceasta Warner Bros a anuntat ca va suplimenta cu inca cinci titluri lista filmelor de pe Facebook.

Este vorba despre "Harry Potter and the Sorcerer's Stone", "Harry Potter and the Chamber of Secrets", "Inception", "Life as We Know It" si "Yogi Bear”.

Creditele Facebook reprezinta un mod de plata virtual, folosit pana acum in special in cadrul jocurilor disponibile in cadrul retelei sociale.

Iata, totusi, ca aceasta modalitate de plata a putut fi dezvoltata si catre zona cinematografica, decizia Warner Bros fiind inca un semn al intensificarii competitiei in segmentul de inchiriere a filmelor pe Internet in locul achizitionarii acestora in format fizic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu