joi, 10 martie 2011

Internet Explorer 9 apare saptamana viitoare

Iata ca speculatiile potrivit carora Microsoft va lansa Internet Explorer pe 14 martie, in cadrul evenimentului SXSW (South by South West) din Texas s-au adeverit.

“La exact 12 luni dupa primul Platform Preview al IE9, luni, pe data de 14 martie, vom celebra dezvoltatorii si designerii care ne ofera un web mai frumos tuturor. Vom lansa versiunea finala a Internet Explorer 9, care va fi disponibila pentru download incepand de luni dimineata.”

Pe durata evenimentului, importanti specialisti vor sustine prezentari in domeniul tehnologiilor emergente, vor avea loc evenimente de networking gazduite de lideri din industrie si vor fi organizate prezentari ale celor mai interesante site-uri, jocuri video si proiecte nou lansate.

Microsoft spera ca astfel sa recastige cota de piata in fata competitorilor precum Google Chrome, care se bucura de tot mai multi adepti datorita vitezei sale remarcabile, interfetei simplificate si suport pentru standardele web emergente precum HTLM5.

Internet Explorer 9 pare sa egaleze Chrome la viteza, dar are in maneca si cateva trucuri precum accelerarea grafica hardware si functia anti-tracking.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu