miercuri, 9 martie 2011

Ne pregatim pentru un nou joc “monstru” marca Blizzard – nume de cod: Titan

Blizzard se pregateste sa dezvolte un nou joc multiplayer despre care sustine ca va fi un adevarat “monstru”, in sensul bun al cuvantului, in industria de profil.

Seful diviziei de operatiuni din cadrul Blizzard, Paul Sams, a declarat in cadrul unui interviu ca urmatorul MMO al companiei, cu numele de cod Titan, este “tipul de jocul care va avea o viata foarte lunga, la fel cum se intampla si cu World of Warcraft.”

“Titan este cel mai ambitios proiect pe care l-am incercat pana acum. Ne laudam cu cei mai talentati si mai experimentati dezvoltatori care fac parte din echipa noastra. Multi dintre cei care au lucrat intens la dezvoltarea World of Warcraft au fost preluati si in echipa de dezvoltare a noului MMO, Titan”, a mai spus Paul Sams.

De asemenea, conform declaratiilor acestuia, Titan a fost descris ca fiind cel mai important proiect din momentul de fata, dupa Diablo III, a carei data de lansare nu a fost anuntata inca.

Si, ca sa ne puna puin pe jar si sa ne faca si mai curiosi decat suntem deja, Sams a mai spus in cadrul interviului ca “Blizzard este foarte increzator in acest nou joc” si ca echipa dezvoltatoare “se joaca deja Titan”.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu