luni, 4 aprilie 2011

Noi secrete Windows 8 dezvaluite: Welcome screen-ul

Iata ca leak-urile Windows 8 apar din ce in ce mai des. Dupa ce saptamana trecuta pasionatii Windows au putut savura al doilea set de screenshot-uri al platformei, astazi vor putea analiza un nou leak, care infatiseaza Welcome screen-ul si care ofera cateva indicii referitoare la directia catre care isi indreapta Microsoft urmatoarea versiunea a sistemului de operare.


Pentru cei care au avut contact cu un handset Windows Phone 7, imaginea de mai sus ar trebui sa fie una familiara. Potrivit publicatiei Within Windows, utilizatorii vor avea optiunea de a modifica imaginea de background, astfel ca nu veti fi obligati sa fiti intampinati de omuletul asta ciudat.

Din cate se pare, Welcome screen-ul este numai partial configurat. Display-ul include ora, ziua saptamani si data (luna si ziua), icon-uri pentru managementul consumului (in cazul dispozitivelor portabile) si pentru central de configurare a accesului.

Pe langa functionalitatile expuse in leak-urile curente, vor aparea de asemenea si alte feature-uri. De exemplu, pe tablete, logarea se va putea face folosind un tipar, care cel mai probabil este similar celui folosit pe dispozitivele Android.


Welcome screen-ul ar putea de asemenea sa ofere butoane audio, astfel incat sa poti controla playlist-ul pe modul locked.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu