joi, 24 mai 2012

Angajatii IBM nu au voie sa foloseasca Siri


IBM a decis sa blocheze accesul Siri in retele sale. Angajatii IBM care folosesc un iPhone cu Siri nu vor mai putea folosi aplicatia atunci cand sunt conectati la o retea wireless la serviciu.
Gigantul IBM a luat decizia de a bloca sistemul inteligent al Apple, din prisma faptului ca Siri colecteaza date, pe care le trimite apoi Apple pentru procesare in scopul imbunatatirii serviciului. Speriati ca Siri ar putea colecta date ce sunt considerate secrete industriale, IBM nu vrea sa riste nimic, scrie SlashGear.
Gigantului IBM nu-i place Siri
Deoarece Apple nu da nicio informatie utilizatorilor cu privire la cat timp sunt stocate datele adunate de Siri, IBM prefera sa se asigure ca nicio informatie sensibila nu ajunge la concurenta.
Gigantul IT are unul dintre cele mai serioase seturi de reguli cu privire la siguranta informatiilor. Angajatii IBM care vor sa-si foloseasca gadgeturile proprii la serviciu sunt nevoiti sa le duca mai intai la departamentul IT, unde sunt instalate aplicatii ce permit stergerea completa a memoriei in cazul pierderii sau furtului.
La IBM nu se folosesc nici servicii de stocare in cloud ca Dropbox si iCloud din aceleasi motive de securitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu