joi, 14 august 2008

Animale Dragute Pretty animals Sweet Cats Nice Dog Animale Dragute Funny bunny Rase !

Va plac pisicutele? Ajutati-le sa isi gaseasca un stapan


Ea este LILONGWE



LILONGWE cu SOSOMBE



KIGALI




NGORONGORO




SOSOMBE




Topul celor 10 animale rare in lume!

S1.Broasca Testoasa din Insula Pinta. Fara nici un dubiu ,aceasta testoasa este una dintre putinele specii de Urias (Giant) Galapagos.Aceasta broasca testoasa este o specie rara deoarece exista un singur exemplar in viata.Uriasa testoasa a fost anuntata specie disparuta pana in 1971,cand singurul supravietuitor al acestei specii a fost descoperit de catre Rangeri.

Charles Darwin Research Station a fost în căutarea unei femele tortoise, chiar postand o recompensa de 10000 $ pentru a găsiuna.

2.Baiji (Yangtze River Dolphin)-China

Yangtze Dolphinthe dolphin este unul din cele mai rare mamifere.Ea a fost determinată de dispariţie, datorită activităţii în 50 de ani, aceasta fiind cea de-a patra oară când o întreaga linie de evoluţie a vanished Motivul principal pentru acest fapt sunt numeroase baraje si diguri, ridicate ,incepand cu anii 1930, care au fragmentat populaţia şi a redus suma de habitate disponibile. Există stiri că specia nu a dispărut,este pe cale de disparitie,experţii caută încă membrii ai acestei specii.

3.The Vancouver Island Marmot

Aceast marmota este de găsit doar în regiunile muntoase înalte din Vancouver Island, British Columbia, (Canada). În 1998, populaţia a ajuns la un timp redus de 75 de persoane. A fost initiat un program de creştere în captivitate. În captivitate, există aproximativ 90 Vancouver Island marmots în patru facilitati de creştere, în timp ce aproximativ 30 de membri a acestei specii trăiesc în mediul sălbatic din anul 2004. Principalul obiectiv este de a restabili o populatie de 400-600 capete Vancouver Island marmots în salbaticie . Anul 2005 a fost un an plin de succese, 150 de persoane în captivitate si peste 44 pui fatati.

4.Seychelles Sheath-tailed Bat

Specia a suferit o scădere dramatică a populaţiei în timpul târziu, la mijlocul secolului 20. Mai multe de cercetare trebuie făcut pentru a înţelege modul în care se comporta specia şi a ceea ce trebuie făcut pentru a le salva. Savantii cred că, cu o suma de eforturi grele, 500 persoane fizice pot fi suficiente pentru a garanta pe termen lung, persistenţa populaţiei.

Aceasta specie traieste in Insulele Seychelles,la nord de Madagascar,in in uriasii graniti de pe insule.

5.Javan Rhino-Aceast animal este una dintre speciile Rhinocer ,nu mai puţin de 60 de animale supravieţuitoare, în doar două locaţii cunoscute: una din Indonezia, precum şi celelalte în Vietnam. Deşi o dată larg răspândite în Asia, prin 1930 acesti Rhinoceros au fost aproape de extincţie, vânate in în Malaezia, India, Birmania şi Sumatra. A fost vanat pentru corn, care se crede ca are utilizari medicinale, şi a condus la stingerea speciei. Cu toate eforturile de conservare, Javan rhinoceros’ şansa de supravieţuire este mică: populaţia este redusă

6.Iepurele Hispid-- de asemenea, numit si ,,iepurele bristly” aceasta a fost înregistrată iepurele-a lungul foothills la sud de Himalaya,sau iepurele lanţ de munte, Nepal,, Bengal, Assam. Defrişările, cultivare, umane şi de decontare a avut cel mai mare impact negativ asupra speciilor, izolarea de iepurii din Uttar Pradesh, Bihar, West Bengal şi Assam. Acest animalul a fost temeau dispărute în 1964, dar în 1966, unul a fost identificat. Au fost estimate 110 hispid hares la nivel mondial în 2001

7.Northern Hairy-nosed Wombat-Parosul de Nord-nasosul Wombat este una dintre rarele mamifere Australiene,in secolul al 19-lea specia a fost prezenta in New South Walles si Victoria,dar acuma poate fi gasita numai in micutul parc national,vecin cu Epping Forest Station in tropicala Queensland.Este o specie rara marsupiala Australiana.

8.Tamaraw (Dwarf Water Buffalo)-

Gasit in Insulele Mindoro in Filipine,numita si bovina filipineza.In anul 2000 a fost declarata specie cu risc .In anul 2002 statisticile aratau ca exista intre 30 si 200 de capete.Este interzisa capturarea sau omorarea acestor bovine.

9.Linxul Iberian-

- Lynx, cele mai ameninţate din lume cele 36 de pisic. Acest lynx a fost distribuit o dată pe toată Peninsula Iberică, dar acum zona sa este sever restrânsă în Andaluzia. Ameninţata de distrugerea de habitate şi de pradă, pisica, a fost ucisa de către capcanele stabilite pentru iepuri sau lovita de maşini ,totodata şi creşterea numărului de sosele. Guvernul spaniol este acum în proces de a dezvolta un program de conservare pentru a salva Lynxul iberic.. Studiile din martie 2005 au estimat numărul de Lynx pentru a fi doar 100, de la aproximativ 400 în anul 2000. Pe 29 martie, 2005, , primul născut în captivitate, a fost anuntat,ca o speranţa pentru viitor, reintroducerea de speciei.
10.Lupul Rosu-Acest lup este cel mai mic lup dintre specia lupilor,fiind mult mai apropiat de Lupul Gri.Habitatul acestor lupi este in sud-estul Floridei si in Texas.In 1980 statisticile spuneau ca exista 20 de Lupi Rosii puri,insa acum exista 207 in captivitate si peste 100 in salbaticie.
Sursa info:

http://www.greenexpander.com/2007/10/01/the-10-rarest-animals-in-the-world/





iunie 29, 2008 Scris de herculanekid | Animalute dragute, Ce facem in timpul liber?!, Intrebari de cultura generala, Pagina Istetilor, Photografii Haioase, Scola in alta tara, Stiri pentru Copiii | , , , , , , | No Comments

Elefantii in Norwich

400 de artisti au decorat elefanti,elefanti mai mici si elefanti mari au fost pictati in diferite culori si cu diferite motive!

In Norwich au fost amplasati 53 de elefanti pe diferite strazi,fiecare elefant este unic prin coloritul sau ! Acest link va da posibilitatea sa vedeti cei 53 de elefanti si locatiile unde pot fi vazuti si/sau fotografiati.Fiecarui elefant i-a fost atribuit un nume :-)

http://www.goelephants.co.uk/gallery.aspx

Go Elephants!este un proiect care a dat posibilitatea tinerilor artisti de a crea ceva si de a fi mandrii de ceea ce au creat.Elefantii pot fi admirati pe strazile din Norwich incepand cu 23 Iunie pana la sfarsitul lunii August.

Elefantul meu preferat Pana azi ,eu am reusit sa vad doar trei elefanti.Cand voi lua vacanta poate voi reusi sa-i vad aproape pe toti!

iunie 28, 2008 Scris de herculanekid | Amuzante, Animalute dragute, Ce facem in timpul liber?!, Stiri pentru Copiii, Traditii in Anglia, Traind departe de casa | , , , , , , , , | No Comments

Tasmanian devils being wiped out

Last Updated: Wednesday May 21 2008 11:49 GMT

Tasmanian devils being wiped out

Tasmanian devil

Tasmanian devils are known for their fierce temper and vicious nature, but scientists say they could be wiped out within five years by a deadly disease.

Since the 1990s, tens of thousands of the unusual creatures have been killed by cancerous growths on their faces.

It’s thought the tumours are spread by the devils biting each other, and grow so big that they stop them from eating.

Wild devils only live in the Australian state of Tasmania, where officials have now listed them as endangered animals.

The Australian government says it is determined to do all it can to save the meat-eating marsupials from extinction.

They have already moved some healthy groups of devils to other parts of Australia, where there’s been no sign of the Devil Facial Tumour Disease to keep them safe.

From CBBC Newsround

http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsid_7410000/newsid_7412300/7412394.stm

mai 21, 2008 Scris de herculanekid | Animalute dragute, Ce facem in timpul liber?!, Scola in alta tara, Stiri pentru Copiii, Traind departe de casa | , , , , | No Comments

Dupa paste …

AfterEasterBunnyCe ne facem cu iepurii dupa paste ;) s-au facut betivi :))

aprilie 3, 2008 Scris de herculanekid | Animalute dragute | | No Comments

Iepurasi/bunny

FLUFFY BABY BUNNY Uitati-v

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu