sâmbătă, 16 august 2008

Puya luptator K1

TRUPA. Sisu si Puya, adica La familia
Dupa ce piesa "Tot in familie" a ajuns un hit, iar Sisu a fost pus in libertate, Puya s-a relaxat si s-a decis sa plece in concediu, alaturi de cel mai bun prieten al sau, luptatorul K1, Alexandru Lungu. Acesta este primul roman invitat sa lupte la Campionatele Pride (bataie de strada adusa in ring) din Japonia. "Ne cunoastem de foarte multa vreme. Piesa "Pune-l la pamant", pe care intra el in scena este compusa de mine si intotdeauna il insotesc la meciurile lui. Asa
s-a intamplat si la Gala "Stike Fight", desfasurata la Mamaia. Imediat dupa acesta demonstratie, ne-am propus sa plecam intr-un mic tur al Romaniei, iar ultima oprire sa fie la Oradea, acasa la Sandu", ne-a declarat Puya.
Concediul hip-hop-erului a fost, insa, amanat din cauza Festivalului de la Callatis unde acesta a cantat doua piese. Prima, alaturi de Keo si Laura de la Wassabi, iar cea de-a doua... singur. Pe scena de la Mangalia lipsa lui Sisu, cel de-al doilea component al trupei La familia a fost remarcata imediat si, desi nu a vrut sa comenteze, Puya a declarat ca a fost o pura intamplare, o decizie a organizatorilor.
(S.O.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu