sâmbătă, 16 august 2008

SCANDAL INTRE GUTA SI MAGDA TOLEA !!

Manelistul spune că n-a cântat în viaţa lui alături de Magda Ciumac şi nici nu-i dă prea multe şanse ca artistă

Guţă: «N-o cunosc pe Magda lu’ Tolea»




Concertele de pe Litoral, pe care Magda le anunţa cu surle şi trâmbiţe, s-au dovedit a fi apă de ploaie. Iată că vara se apropie de final, iar fosta soţie a lui Anatolie Ciumac nu s-a dezlipit de OTV, darămite să mai şi apară pe scenă. Mai mult, “partenerul ei de scenă”, Nicolae Guţă, a negat vehement şi a demascat strategia de marketing a Magdei.

În urmă cu două săptămâni, Magda Ciumac anunţa fericită că va susţine concerte pe Litoral în compania lui Nicolae Guţă.

“Regele manelelor” e însă de o cu totul altă părere: “Casa de discuri de care aparţin, Ama, mi-a propus această colaborare. Eu, personal, nici nu o cunosc, decât din emisiunile lui Dan Diaconescu. Piesa "Sunt sclava inimii mele" am înregistrat-o separat, videoclipul de asemenea, iar cântări nu am avut împreună deoarece sunt foarte ocupat şi nu am timpul necesar”, a declarat Nicolae Guţă pentru Click!, contrazicând astfel afirmaţiile Magdei.

Au înregistrat maneaua separat

Întrebat dacă o vede pe Magda lu’ Tolea ca pe noua stea a muzicii de petrecere, Nicolae Guţă a răspuns într-un mod cât se poate de elegant că nu e impresionat de prestaţia acesteia:

“Sincer, nu o văd pe scenă, dar în ziua de azi e loc pentru toată lumea. Şi pentru oamenii lipsiţi de talent şi lipsiţi de voce. Orice este posibil”, ne-a mărturisit manelistul. Până la această colaborare, Magda lu’ Tolea a apelat la ajutorul mai multor case de discuri, dar nici una nu şi-a asumat riscul de a o impresaria.

201351_2foto.jpgCasa “Ama” se pare că a acceptat propunerea doamnei Ciumac datorită mediatizarii ei în “cazul Elodia”: “Casa de discuri de care aparţin a propus această colaborare cu Magda lui Tolea datorită ratingului pe care îl face la OTV”, mai adaugă Guţă.

Magda lui Tolea a devenit vedeta incontes-tabilă a postului OTV după ce şi-a acuzat soţul că este implicat alături de Cristian Cioacă în dispariţia avocatei Elodia Ghinescu.

Ulterior aceasta s-a răzgândit şi a devenit “avocatul” poliţistului bănuit că şi-a omorât soţia. Profitând de atenţia care i s-a acordat, Magda a încercat să îşi îndeplinească visul de-o viaţă: acela de a deveni cântăreaţă de manele.

Iată ce a spus Magda

201352_3foto.jpgÎn urmă cu două săptămâni, Click! v-a prezentat intenţiile Magdei de a concerta pe Litoralul românesc. La vremea respectivă, Magda Ciumac spunea că va urca pe scenă alături de Nicolae Guţă. Vedeta OTV a scos şi o piesă împreună cu celebrul manelist, însă înregistrările au fost făcute separat. Cei doi au apărut împreună pe coperta unui album de manele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu