joi, 14 mai 2009

Hai la fotbal în bikini!

Femei pe jumătate dezbrăcate, plus fotbal. Există o combinaţie mai grozavă? Pentru bărbaţii de dincolo de Ocean răspunsul e evident: nu!

Sexy-fotbalistele respectă cu stricteţe regulile jocului

Americanilor nu le-a fost de-ajuns să privească majoretele în pauzele meciurilor din NFL, dornici să guste din plăcerile oferite de disputele feminine.

Acum au de ce să jubileze, din septembrie urmând a avea posibilitatea de a se delecta, cum şi-au dorit, timp îndelungat, odată cu debutul Lingerie League.

Americancele se dau în vânt după jocul cu balonul oval

Cele zece formaţii înscrise deja în campionat se vor supune regulilor fotbalului american, ce includ căştile sau lupta full-contact, sporul de atractivitate provenind din costumaţia sumară, bine mulată pe corpul de invidiat al fetelor.

Meciurile se pot vedea inclusiv pe internet

Anca Mărcuş, printre preferatele publicului american amator de fotbal

Că treaba e una cât se poate de serioasă reiese din organizarea impecabilă: s-au format două conferinţe. Atlanta Steam, Chicago Bliss, Miami Caliente, New England Euphoria şi Tampa Breeze vor juca în Conferinţa de Est, în vreme ce Conferinţa de Vest va fi compusă din echipele Dallas Desire, Los Angeles Temptation, Phţnix Scroch, San Diego Seduction şi Seattle Mist.

Spre bucuria fanilor, partidele vor putea fi urmărite la un post de televiziune prin cablu, cele mai importante momente ale competiţiei fiind redate pe site-ul oficial LFLUS.com.

Printre jucătoare e şi o româncă

Anca Mărcuş (31 de ani), din Târgu Mureş, o româncă stabilită în SUA, a reuşit, din pasiune pentru sport, să nu se rezume la o carieră de fotomodel. După ce a trecut preselecţia pentru ”Lingerie Bowl Full Contact Football”, a evoluat în pauza Super Bowl-ului din sezonul trecut. De anul acesta, are toate şansele să joace pentru una din cele zece formaţii ale campionatului proaspăt înfiinţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu