joi, 14 mai 2009

Ce iubită şi-a tras P.Diddy!

Cel mai bogat rapper american alege numai «prospături».

Nimeni nu ştia ceva despre Cassie Ventura, o tânără speranţă a muzicii hip-hop, în vârstă de 22 de ani, înainte ca faimosul rapper, P. Diddy, 39 de ani, să o ia sub “aripa” lui protectoare în urmă cu doar câteva săptămâni. Inocenţa şi chipul angelic ale frumoasei mulatre au dispărut ca prin farmec, după ce, recent, pe internet au apărut poze cu aceasta, în ipostaze fierbinţi!

Cassie poate fi admirată în toată splendoarea ei, pe internet, în câteva poze cu ea în sânii goi, pe care şi le-a făcut singură cu telefonul mobil. Revoltată că ipostazele intime au ajuns pe site-urile cu bârfe despre celebrităţi, cântăreaţa dă vina pe hackerii care au intrat în calculatorul ei şi au furat pozele: “Se pare că cineva mi-a intrat în computer... Un astfel de gest este prostesc şi răutăcios... Nu vă mai purtaţi de parcă nu aţi mai fi văzut în viaţa voastră sâni goi!”.

Din fericire pentru vedeta în devenire, iubitul ei P. Diddy nu a comentat în nici un fel “scurgerea” de imagini, iar presa americană e convinsă că tânăra a vrut doar să-şi facă publicitate cât mai repede şi prin orice mijloace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu