joi, 18 iunie 2009

Christian Bale va juca si in urmatoarele filme "Batman" si "Terminator"

Rolul din urmatorul "Batman" va fi al treilea de acest fel din cariera lui Bale, dupa cele din "Batman Begins" si "The Dark Knight", ambele in regia lui Cristopher Nolan. Alegerea producatorilor de la Hollywood de a miza pe el pentru o noua aparitie ca om-liliac nu este deloc intamplatoare, cata vreme ultimul film din serie a avut incasari de peste 530 de milioane de dolari, iar asta, fireste, si datorita prestatiei lui Bale. Noul film "Batman" va fi al saptelea din seria inaugurata in 1989, cand in rolurile principale apareau Michael Keaton si Jack Nicholson.



Cel mai nou film din seria "Terminator", intitulat "Terminator Salvation", nu a fost, se pare, ultimul despre razboiul oamenilor cu masinile ucigase razvratite impotriva celor care le-au inventat. Toate zvonurile alimenteaza ipoteza unei noi pelicule, a cincea la numar, tot cu Christian Bale protagonist, dupa ce debutul sau in rolul John Connor a fost unul destul de convingator.



Pana atunci, insa, Christian Bale va putea fi vazut, pe marile ecrane din Romania, in filmul de actiune "Public Enemies", care va avea premiera pe 14 august. Din distributie mai fac parte, printre altii, Johnny Depp, Giovanni Ribisi si Stephen Dorff. Iar in 2011, acelasi Bale va aparea in noua productie a lui Bryan Singer, intitulata "Prisoners", in care va juca rolul unui tata hotarat sa ii pedepseasca pe cei considerati vinovati pentru disparitia fiicei sale.

In varsta de 35 de ani, Christian Bale este unul dintre cei mai apreciati actori britanici ai momentului, care a devenit cunoscut in toata lumea datorita rolurilor in filme produse la Hollywood. A mai jucat, printre altele, in "American Psycho", "Equilibrium", "Reign of Fire", "The Machinist" si "The Prestige", toate filme cu priza atat la public, cat si la critici.

Sursa: NewsIN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu