joi, 18 iunie 2009

Face nuntă de 1.000.000 $

Dan Stănescu, regele ţiganilor, işi mărită fiica.

Regele ţiganilor, Dan Stănescu, din Costeşti, judeţul Argeş, işi mărită fata pe 28 iunie, aşa că în casa acestuia este forfotă mare. Pentru ca invitaţii să se bucure de mâncăruri şi de băuturi alese, regele nu se uită la bani, astfel că factura pentru nuntă se apropie de un milion de dolari.

Ancuţa (17 ani), fiica regelui Dan Stănescu, s-a logodit cu alesul ei încă din 2007. Petrecerea s-a ţinut cu puţin timp înainte să se stingă din viaţă bunicul fetei,

Ilie Stănescu, regele internaţional al rromilor. Mirele Dan (16 ani) se trage şi el din familie bună – e fiul prinţului Toma din Vâlcea. Dacă la petrecerea de logodnă de la Castelul de Aramă din Costeşti s-au cheltuit 100.000 de euro, pentru nuntă, regele mai scoate din buzunar aproape un milion de dolari.

Au comandat mobilă la Paris

După legea ţigănească, Ancuţa trebuie să aibă zestre aleasă, aşa că regele Dan Stănescu şi soţia sa, Mioara, au comandat la Paris mobilă nouă în valoare de 300.000 de euro. În plus, mireasa va primi 1.200 de mahmudele

(bănuţi de aur) şi aparatură electronică de peste 100.000 de dolari. La petrecere se vor tăia 35 de porci de 100 de kilograme şi 15 de 400 de kilograme. Bucatele vor fi udate cu 500 de sticle de şampanie fină şi alte 500 de whisky, iar pentru invitaţi vor cânta Andra, soţia lui Măruţă, Angelica Stoican şi Nicolae Guţă.

Şi, de parcă nu ar fi de-ajuns, a doua zi dis-de-dimineaţă, alaiul de nuntaşi va pleca spre Târgu Jiu, judeţul Gorj, unde cheful va mai dura trei săptămâni. Ca-n poveşti, ce mai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu