joi, 11 iunie 2009

Nokia N86 cu camera de 8MP in curand in magazine

Fanii Nokia pasinoati de fotografie au un nou motiv de bucurie. N86 cu camera de 8MP ajunge in magazine.

Dupa cateva luni de asteptare, de la prezentarea in premiera a acestui model in februarie 2009 la Mobile World Congres , proudcatorul finlandez a anutat lansarea pe piata la nivel global a lui N86 cu camera de 8MP.

Nimic spectaculos veti spune, daca ne referim strict la numarul de megapixeli ai camerei foto, mai ales in situatia in care concurenta lanseaza in ultima vreme la foc automat terminale cu camere foto de 12 MP sau video care filmeaza HD. Camera de 8 MP a lui N86 este insa una cu tot speciala, fiind prima camera cu lentila de 28 mm si apertura variabila.

Diametrul de 28 mm al lentilei permite lui N86 sa realizeze fotografii panoramice cu o extindere mai mare a campului vizual si de mai buna calitate decat alte telefoane cu o camera asemanatoare.

Pozele facute pe intuneric sau pe lumina puternica de N86 vor fi mai bune. Apertura variabila, ce poata lua valori de 2.4/3.2/4.8 permite realizarea unei expuneri optime a camerei foto chiar si in conditii de lumina mai slaba, aici fiind mai potrivita apertura de 2.4 sau de lumina mai puternica unde va fi folosita cea de 4.8.

N86 va avea o memorie interna inclusa de 8GB, slot pentru card microSDHC, ecran AMOLED de 2.6 inchi, Radio FM, WiFi, GPS, mufa pentru casti de 3.5 mm precum si conectivitate HDSPA pentru 3G.

Pretul estimat pentru acest model, la liber, va fi intre 400 si 450 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu