joi, 16 iulie 2009

Sony Ericsson incearca revitalizarea brandurilor la telefoane

Sony Ericsson a anuntat un nou telefon mobil denumit Walkman. Marea “surpriza” este probabil incercarea disperata de a revitaliza un brand consacrat al companiei din ultimii ani pe piata telefoanelor mobile.

La fel ca si celelalte modele Walkman, noul model de telefon, W518a, permite utilizarea miscarilor pentru a controla ordinea de redare a melodiilor sau volumul sonorului. In plus, apelurile pot fi respinse printr-o simpla miscare a maini in fata lentilei camerei.

Pentru a garanta cat de cat succesul, Sony Ericsson lanseaza simultan si un nou model de telefon din seria Cyber Shot. C905a cyber-shot include o camera de 8,1 megapixeli care alturi de software-ul dedicat da senzatia unei camere foto digitale, la fel ca si vechile modele ale seriei.



In plus, telefonul este dotat cu un ecran de 2,4 inch rezistent la zgariere, iar software-ul are functia “face detection” atunci cand se realizeaza fotografii. De asemenea, telefonul dispune si de led Xenon pentru a evita aparitia efectului neplacut de ochi rosii in imagini. Telefonul mai permite printarea directa a fotografiilor prin intermediul PictBridge.

C905a va costa aproximativ 180 USD iar W518a este asteptat la un pret de 50 de USD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu