duminică, 30 august 2009

Mutu împarte acelaşi «frizer» cu Madonna

Celebritatea ii permite lui Adrian Mutu (30 de ani) să apeleze la serviciile unuia din cei mai renumiţi hair-stilişti din Miami (SUA), Luca Mencarini. Nu mică i-a fost mirarea atacantului Fiorentinei şi al echipei naţionale atunci când a aflat de la Libertatea că şi Madonna frecventează tot “Luca Hair Salon”.

Adrian MutuMadonna îşi “împarte” hair-stilistul cu MutuCa orice vedetă care se respectă, Adrian Mutu a apelat la un stilist renumit, care să se ocupe de podoaba lui capilară.

Numeroasele tunsori avute de-a lungul timpului şi care au fost imediat copiate de fanii săi din toată lumea sunt creaţia lui Luca Mencarini, un italian stabilit în Statele Unite.

Pe la “Luca Hair Salon” trece des nu doar cel mai în vogă fotbalist român al momentului, ci şi Paolo Maldini, legendarul fundaş de la AC Milan, iar din domeniul muzical, celebra Madonna, cea care a concertat acum câteva zile la Bucureşti, dar şi cântăreaţa şi actriţa mexicană Paulina Rubio.

O tunsoare costă 150 de euro

“Da, într-adevăr, acolo mergem şi eu, şi Consuelo. Suntem prieteni buni cu Luca”, a confirmat Mutu, care nu ştia însă că şi Madonna face parte dintre clienţii lui Mencarini.

Preţul unei “şedinţe” la salonul italianului Luca Mencarini depăşeşte lejer suma de 150 de euro. Reviste celebre, precum Vogue, Allure, Glamour sau Travel au înţelegeri cu acelaşi hair-stilist din Miami pentru a le coafa fotomodelele înainte de şedinţele foto.

Luca Mencarini (părul alb), încadrat aici de două femei frumoase, şi Adrian Mutu sunt prieteni la cataramă

Adrian şi Luca sunt vecini

Luca Mencarini deţine un salon de înfrumuseţare în Coral Gables, în apropierea casei familiei Mutu. De fiecare dată când ajung în SUA, la Miami, Consuelo şi Adrian trec pe la el. Nici în ultima vacanţă, petrecută alături de familie în Coral Gables, Adrian nu a ratat ocazia de a se întâlni cu cel care i-a devenit bun prieten.

Consuelo a fost cea care l-a dus pentru prima oară pe soţul ei la salonul celebrului stilist italian

Consuelo şi Adrian s-au distrat împreună cu Luca într-un cunoscut club din Miami.

De puţin timp, hair-stilistul şi-a lansat şi o linie proprie de produse cu ingrediente naturale destinate îngrijirii părului, pe care a numit-o “GoNaturalGoLuca”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu