luni, 16 noiembrie 2009

Rockstar: Jocurile video sunt "inamicul preferat"

Intr-un interviu acordat The Times, co-presedintele Rockstar Sam Houser a declarat ca jocurile video sunt "un inamic popular si usor de atacat".



Declaratia vine in contextul criticii destul de dure la adresa nivelului din Call of Duty Modern Warfare 2 in care jucatorul participa la masacrarea civililor dintr-un aeroport.
"Uite cum stau lucrurile: jocurile video sunt un inamic popular si usor de atacat... desigur, istoria artei care are la baza tehnologia, de la inventarea tiparului incoace, este dominata de cei care lupta impotriva sa", a mai spus Houser.



"Se pare ca in sfarsit lasam in urma acea dezbatere. Audienta [jocurilor video] trece de varsta de 30 de ani, asa ca totul incepe sa sune cam prosteste. Asta nu inseamna ca toate jocurile se adreseaza tuturor; niciodata nu am zis asa ceva. GTA a avut intotdeauna un indicator de varsta 18."

Houser a mai declarat in interviul pentru The Times ca primele stadii de productie pentru Grand Theft Auto V sunt deja la orizont, dar inca se discuta posibile locuri de desfasurare a actiunii si personaje principale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu