luni, 14 iunie 2010

Indiana Jones 5: cele mai noi detalii

Ultimul film al francizei Indiana Jones, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a fost un succes de box office, in ciuda numeroaselor critici primite din partea specialistilor.

La inceputul anului au fost cateva surse care au zvonit ca seria aventurilor eroului jucat de Harrison Ford va continua cu a cincea pelicula. In rest producatorii au ales sa pastreze tacerea, fara sa ofere prea multe detalii. Insa pentru fanii devotati am reusit sa facem rost de cateva informatii: se pare ca cel de-al cincilea Indiana Jones va intra in productie anul viitor, iar actiunea se va petrece undeva in Triunghiul Bermudelor.

Scenariul scris de George Lucas si Steven Spielberg este aproape terminat, iar din distributie vor face parte atat Harrison Ford cat si Shia LaBeouf.

Pelicula cu numarul patru a seriei a fost criticata pentru abundenta de efecte tehnice care au inlaturat din magia filmului. Prin urmare s-a decis ca ultimul film al seriei Indiana Jones sa fie un film de moda veche, fara prea multe efecte speciale.

Primul film din seria Indiana Jones, "Raiders of the Lost Ark" a fost lansat in 1981 si a fost cel mai apreciat, castigand patru premii Oscar. Au urmat "Indiana Jones and the Temple of Doom" in 1984, "Indiana Jones and the Last Crusade" in 1989 şi "Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skull" in 2008.

Sursa: Digital Trends

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu