vineri, 17 iunie 2011

Chrome 13 va avea Print Preview

Versiunea Chrome 13 a cunoscutului browser de la Google a intrat in faza beta si are, in premiera, optiunea de "print preview", anunta Techcrunch.com.

Chrome are aceasta optiune la trei ani de la lansarea pe piata, desi au existat inca e la inceput voci ale userilor care cereau aceasta functie. Totusi, acest serviciu nu este inca disponibil pentru Mac-uri.


Potrivit unui comunicat Google, versiunea beta este disponibila doar pentru sistemele cu Windows si Linux. Optiunea Print Preview va utiliza functia incorporata de PDF viewer a browser-ului pentru a putea arata utilizatorilor paginile inainte ca acestea sa fie printate.

Google Chrome 13 renunta la bara URL

In plus, la fiecare ajustare a setarilor de print, instrumentul se updateaza automat. In plus, userii pot alege sa salveze orice pagina de web in format PDF, alegand optiunea "Print to PDF", inclusa automat in lista de setari.


Mai mult decat atat, Chrome 13 aduce noul serviciu Instant Pages, dezvaluit recent de Google. Acesta va scurta timpul de cautare cu pana la cinci secunde si va fi disponibil in 32 de limbi si pe 69 de domenii.

Versiunea beta a lui Chrome 13 va fi disponibila publicului in cateva saptamani si este asteptat sa devina mult mai stabila odata cu instalarea noilor functii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu