sâmbătă, 18 iunie 2011

Topul celor mai violente jocuri

Jocurile pe computer sau consola au ajuns sa fie considerate cauza multor probleme de comportament pe care le au copiii. Poate ca nu e complet adevarat, insa parintii nu gresesc atunci cand spun ca jocurile contin uneori sange si violenta in exces.

Revistele de specialitate au inclus mereu titluri ca "Resident Evil", "Silent Hill" sau "Soldier of Fortune" in topurile celor mai violente jocuri.

Jocul "Postal 2" se afla insa in top cel mai des, cand vine vorba de violenta, fiind interzis in Australia si Noua Zeelanda. In joc trebuie sa ucizi tot ce iti iese in cale si poti chiar sa arunci cainilor capul inamicilor decapitati.


"Mortal Kombat" este un alt joc plin de scene sangeroase. De la primul "Mortal Kombat" si pana la ultima varianta, lansata in 2011, grafica a avut parte de imbunatatiri, iar "Fatalitatile" tot mai pline de cruzime.

"Grand Theft Auto" este inca un joc ce iti testeaza instinctele criminale. Se cere mereu sa furi o masina, sa dai cu ea peste diverse persoane si sa iti faci o reputatie de gangster fara mila.


In "God of War" joci rolul unui atotputernic zeu al razboiului. Poti sa faci praf inamicii cu diverse arme si sa le curmi suferinta in mod artistic sau dezgustator, dupa caz. Unul din ceilalti zei moare dupa ce il lovesti in mod repetat cu o usa peste fata.


"Manhunt" este un joc aparut in 2003 care a starnit furia parintilor, la lansare. Protagonistul are la dispozitie un teren "de joaca" in care comite crime grotesti, doar pentru amuzament.

Tu ce alte jocuri ai adauga in topul celor mai violente titluri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu