duminică, 31 iulie 2011

Cele mai interesante intamplari legate de jocurile video

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca un joc video te poate prinde atat de tare, incat sa iti creeze dependenta. Ceea ce ar putea suprinde insa este o serie de comportamente influentate de atat de indragitele jocuri video.

Iata cateva dintre cele mai interesante intamplari legate de jocurile video, prezentate de oddee.com:

Barbatul care a dat in judecata dezvoltatorul unui joc video

Un barbat de 51 de ani din Hawaii a dat in judecata un dezvoltator de jocuri video pentru ca a devenit dependent de acesta!

Jocul video in cauza este Lineage II si pare sa ii fi provocat adevarate probleme lui Craig Smallwood, printre care se numara spitalizarea timp de trei saptamani sau terapia urmata de trei ori pe saptamana!

Tatal care si-a neglijat copiii in timp ce se juca Atlantis

Un alt barbat, de aceasta data din Indianapolis, SUA, a fost arestat dupa ce vecinii au alertat politia cand au observat ca micutii acestuia - unul dezbracat, iar celalalt, in scutec - se jucau nesupravegheati in afara casei.

In momentul in care politia a ajuns la locuinta lui Timothy Hausaman, acesta se juca in continuare Atlantis pe laptopul personal.

Femeia care a sunat la politie pentru a-si opri fiul care se juca GTA

O alta poveste interesanta se refera la apelul unei mame din Boston, SUA, care a rugat fortele de politie sa ii dea o mana de ajutor pentru a-l trimite la culcare pe fiul adolescent, care se juca in miez de noapte Grand Theft Auto.

In mod suprinzator, politistii chiar au intervenit si au reusit sa il convinga pe adolescentul impatimit de jocurile video sa ii permita mamei sale sa doarma.

Cuplul de chinezi care si-a vandut copiii pentru a-si putea sustine dependenta de jocurile video

Li Lin si Li Juan, doi tineri care s-au cunoscut si s-au indragostit intr-un internet café in 2007 au dezvoltat o dependenta atat de grava fata de jocurile de tipul MMO, incat si-au vandut cei trei copii pe care i-au avut impreuna, in schimbul sumei de 10 000 de dolari, pentru a-si putea procura banii necesari accesului la jocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu