vineri, 5 august 2011

Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

Blizzard a anuntat, saptamana aceasta, ca Diablo 3 va veni la pachet cu o casa de licitatii care le va permite sa cumpere si sa vanda itemi in-game, in cadrul unor tranzactii pe bani reali.

Fiecare regiune va avea o singura piata de desfacere, pentru a se evita eventualele problem legate de schimbul valutar, informeaza Ars Technica.

Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

Dupa ce vinzi un item, vei putea fie sa retragi bani si sa ii folosesti in lumea reala, prin intermediul unui companii terte care nu a fost inca anuntata, fie sa ii folosesti intr-o alta licitatie sau un alt joc Blizzard.

Blizzard va incasa venituri considerabile prin acest nou sistem: jucatorii vor fi taxati cu un comision atat pentru listarea unui item, cat si pentru tranzactionarea lui.

Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

Diablo 3 va avea de asemenea si o a doua casa de licitatii, separata, care va opera numai cu moneda virtuala Gold, in care listarea bunurilor se va putea face gratuit.

Blizzard a anuntat si ca al treilea titlu al francizei va necesita conexiune permanenta la internet, decizie care ii va revolta cu siguranta pe jucatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu