vineri, 25 mai 2012

Windows Phone 7.5 necesar pentru accesul la Marketplace

Microsoft a restricţionat accesul la magazinul de aplicaţii Marketplace pentru telefoanele ce rulează prima versiune a sistemului de operare Windows Phone. Pentru a putea cumpăra aplicaţii şi pentru update-uri este obligatoriu ca telefonul să ruleze Mango. Conform oficialilor Microsoft, majoritatea celor care au un telefon cu Windows Phone rulează versiunea 7.5. Ceilalţi sunt acum obligaţi să facă un update al sistemului de operare folosind aplicaţia Zune pentru PC sau Windows Phone 7 Connector pentru Mac-uri.

Fără să fim prea răutăcioşi, vedem cum Microsoft urmează îndeaproape modelul Apple pentru telefoanele sale şi sistemul de operare aferent. Restricţionarea accesului la Marketplace pentru versiunea anterioară a Windows Phone obligă pur şi simplu utilizatorii să facă un update. Nu putem să nu scoatem în evidenţă faptul că aşa ceva nu se întâmplă cu Android şi Google Play, unde utilizatorul are o libertate mult mai mare. Un exemplu în acest sens este update-ul la ICS oferit pentru Samsung Galaxy S II. Unii utilizatori care au încercat Android 4.0 pe fostul top de gamă de la Samsung au fost nemulţumiţi de performanţe şi au revenit la Gingerbread.

Update-ul la Windows Phone 7.5 ar putea fi complicat pentru un utilizator de rând. Este necesară crearea de spaţiu liber în memoria telefonului, care este fixă. După aceasta este necesar un spaţiu liber pe HDD-ul PC-ului pentru backup. În plus, Microsoft recomandă să vă înarmaţi cu puţină răbdare pentru acest update.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu