miercuri, 13 august 2008

6/49 Numere , castigatoru de azi !! uite frate cum arata asta !!

El a castigat 133 de miliarde de lei la 6/49!

miercuri, 13 august 2008




INCOGNITO. Castigatorul a venit la Loterie cu un Mercedes negru cu numere de Bucuresti
PREMIERE. Norocosul a intrat la Loterie insotit de doi amici dupa sapte ore de asteptare, timp in care si-au facut de lucru si la un restaurant din zona unde au baut doar apa plata
Flagrant.
Paparazzii CANCAN l-au surprins pe norocosul ultimei extrageri de la loto, dupa ce acesta si-a revendicat, ieri dupa-amiaza, marele premiu!

Castigatorul marelui premiu de 3,8 milioane de euro al extragerii 6/49 de duminica a aparut dupa 48 de ore la sediul Loteriei pentru a-si ridica banii! CANCAN a aflat, in exclusivitate, povestea norocosului originar din Targu Frumos (judetul Iasi). Acesta are in jur de 40 de ani si este casatorit, marturie fiind verigheta de pe deget. Oficial, surse din Loterie ne-au declarat ca numerele de pe biletul castigator - cu trei variante simple si care a costat 32,5 lei - au fost bifate la intamplare. Barbatul a jucat la o agentie din Iasi si a aflat de la televizor ca a luat marele premiu. El a mai castigat o data, in 2001, la categoria a III-a. De atunci, a jucat regulat, insa sansa l-a ocolit. Acum n-a vrut sa spuna - sub protectia anonimatului decat ca ar vrea sa investeasca banii intr-o afacere, fara insa sa precizeze despre ce ar fi vorba.

S-a ferit sa spuna ce cauta la Bucuresti Reporterii CANCAN au descoperit, insa, mult mai multe informatii, iar paparazzii nostri l-au surprins in exclusivitate. Castigatorul, insotit de doi apropiati, s-a prezentat cu biletul ieri-dimineata, la 08.10, la sediul Loteriei. Se imbracase "casual", in blugi, camasa si pantofi. A venit cu un Mercedes negru cu numere de Bucuresti, ca sa nu atraga atentia asupra lui, dar accentul l-a dat de gol. A fost, insa, reprogramat pentru ora 15.00, intrucat conducerea Loteriei avea o sedinta stabilita dinainte, pe care n-a putut-o amana. Cu toate ca li s-a spus ca au de asteptat sapte ore, cei trei barbati au refuzat sa plece si au ramas in masina parcata in apropiere de Loterie. La un moment dat, in jurul orei 14.20, au iesit din Mercedes si au facut cativa pasi pana la un restaurant din zona ca sa bea ceva. Milionarul a comandat trei sticle de apa plata, pe care le-a dat peste cap una dupa alta. Ceilalti doi au cerut si ei tot apa plata, cate o sticla de fiecare. Din vorba-n vorba cu apropiatii lui, ieseanul le-a povestit acestora ce ganduri are cu banii. Primele lucruri pe care vrea sa si le cumpere sunt un calculator si o imprimanta! "Vreau sa iau bani ches, da? mi frica ca ma jupoaie careva. Ca la banci ti ninorocesc dobanzali. Acu? m?i-au calculator cu imprimanta. Ca di selilalti, cu agricolili, acolo-i chestii grea, di bani mult??", le-a mai spus milionarul celor doi barbati care erau cu el la masa.
L-a intrerupt mobilul, care a inceput sa sune. S-a uitat pe ecranul telefonului cateva secunde si a raspuns: "Alo? Za? Nu pot, ca sint la Bucurasti? cu treaba? Am o lucrari s-o vad? Vorbesti cu ala di raba? Pa". Si a inchis brusc, dovada ca nu mai dorea sa ofere detalii legate de venirea lui la Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu