miercuri, 13 august 2008

Cheeky Girls, topless pe plaja la Marbella

Cheeky Girls, topless pe plaja la Marbella

miercuri, 13 august 2008




NEPASATOARE. Fetele nu-si feresc sanii de razele soarelui, in ciuda avertismentelor medicilor asupra efectelor extrem de nocive
La plaja.
Gemenele Monica si Gabriela Irimia se mandresc cu sanii siliconati in Romania


Gilda Diaconu

Spectacol pe plaja la Marbella, in Spania, unde surorile Gabriela si Monica Irimia, componentele trupei Cheeky Girls, si-au facut aparitia topless, afisand siluete de invidiat, relateaza ziarul "The Sun". Relaxate si zambitoare, gemenele au fost vazute toata ziua pe plaja si cu toate ca nu se mai poarta topless, ele au ramas de moda veche si au preferat sa se bronzeze uniform.


Gabriela l-a uitat pe Opik



Vacanta ii prieste Gabrielei, care pare ca s-a refacut complet dupa recenta despartire de parlamentarul britanic Lembit Opik si pierderea dureroasa a unei sarcini. Ea s-a confesat presei britanice la jumatatea lunii iulie, cand a marturisit ca ramasese insarcinata cu Opik si, cu toate ca luase decizia sa-l paraseasca, a hotarat sa pastreze copilul. N-a fost sa fie asa si tanara originara din Cluj a suferit un avort spontan, urmat de o depresie. Sora ei, Monica, i-a fost mereu alaturi si a ajutat-o sa treaca peste acest hop. De altfel, a fost ideea ei sa ia o pauza si sa paraseasca pentru o vreme Londra, destinatia exotica Marbella, de pe coasta Mediterana, fiind considerata solutia ideala. Statiunea de pe Costa del Sol este renumita si pentru viata de noapte extrem de activa, asa ca mai mult ca sigur fetele Cheeky nu se vor plictisi si, cine stie, isi vor gasi si "jumatatea".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu