miercuri, 13 august 2008

Lazarus şi Magda s-au certat ore în şir

Lazarus şi Magda s-au certat ore în şir


Miercuri, 13 august 2008

Magda Ciumac continuă să facă valuri la OTV. Ea a anunţat că va face dezvăluiri “urâte” despre trecutul jurnalistului Luis Lazarus, iar acesta a venit, luni seară, să se apere. Soţia lui Tolea nu a prezentat nici o dovadă, dar l-a jignit pe jurnalist cu expresii şi cuvinte obscene, obligându-l pe Dan Diaconescu să ameninţe cu închiderea microfoanelor.

Magda lu’ Tolea a venit nepregătită la emisiunea de luni seară, când anunţase că va face dezvăluiri despre trecutul jurnalistului Luis Lazarus.

În loc să scoată documente, Magda s-a lansat într-o serie incredibilă de injurii şi trivialităţi, chiar de la începutul emisiunii, ba, în anumite momente, a început şi să ţipe.

“Iniţial, nu am vrut să particip la o astfel de confruntare, dar am decis că trebuie să mă apăr. Nu puteam să stau să văd la televizor cum această persoană spune minciuni despre mine. În loc de dezvăluiri, m-a jignit şi a folosit un limbaj greu de suportat”, ne-a declarat jurnalistul Luis Lazarus.

Ca să se apere, acesta a început să spună câte eforturi a făcut în viaţă, ca să ajungă să fie un jurnalist premiat şi un om bogat. Magda Ciumac l-a întrerupt permanent, strigându-i “cap pătrat, analfabet, labagiu, frustrat” şi multe alte invective şi obscenităţi.

Realizatorul emisiunii, Dan Diaconescu, a fost nevoit să întrerupă de mai multe ori transmisia şi să ameninţe că închide microfonul Magdei Ciumac. Luis Lazarus a amintit din nou că bruneta a fost condamnată pentru furt înainte de a împlini 17 ani şi că a făcut puşcărie, că are dosar pentru furtul unui parfum dintr-un magazin şi că nu a muncit o zi în toată viaţa ei.

“Da, am furat pentru Tolea, pentru că îl iubeam, dar pentru tine nu va fura nici o femeie”, a recunoscut Magda. Lazarus i-a mai spus acesteia că este prostituată şi că are martori, iar omul de afaceri Cristian Vătău a confirmat telefonic această afirmaţie. În cele din urmă, Lazarus a renunţat să se mai apere şi a părăsit emisiunea.

200071_2foto.jpgPeste un milion de telespectatori au privit sideraţi la “măcelul” de ieri noapte de la OTV. În primele ore, au fost trimise circa 1.400 de sms-uri, din care 99% cereau ca Dan Diaconescu să o scoată pe Magda din emisiune, iar câţiva au anunţat că vor suna la Salvare în cazul în care focoasa brunetă nu pleacă.

Magda Ciumac a ieşit din anonimat acum trei luni, când a pretins că soţul ei este implicat în dispariţia avocatei Elodia Ghinescu. De atunci, este nelipsită de la OTV, unde spune ce crede ea despre acest caz, dar a dansat manele şi pe masa lui Dan Diaconescu. Mai nou, este supărată pe Luis Lazarus pe care l-a “gratulat” cu invective şi obscenităţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu