miercuri, 13 mai 2009

Violenta & sex in Dragon Age Origins - trailer nou

Electronic Arts a decis sa promoveze agresiv action-RPG-ul Dragon Age: Origins printr-un video despre sex si violenta in joc.

MEGA IMAGE GALLERY - 57 de imagini/postere din Dragon Age: Origins

Trebuie sa ai varsta peste 18 ani pentru a vedea trailer-ul "Violence & Sex in Dragon Age: Origins" de mai jos.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Trailerul are in fundal piesa This Is The New Shit a lui Marilyn Manson si prezinta nivelul ridicat de violenta din noul action-RPG semnat BioWare, precum si o scena cu tematica sexuala.

Descarca Dragon Age: Origins Screenshots MEGA Pack, Hi-Res Wallpaper Pack si Hi-Res Poster Pack din sectiunea Download HIT.ro.

Dragon Age: Origins este urmasul spiritual al vechiului RPG Baldur's Gate (lansat in 1998 si produs tot de catre BioWare). Pentru Origins, producatorii si-au propus sa creeze o experienta unica de joc, cu o grafica excelenta, o poveste pasionanta si intunecata si lupte pline de adrenalina, cu arme si magie.

Dragon Age: Origins va avea un gameplay orientat pe lupte in party. Producatorii promit si introducerea unui sistem de "spell combos", care va permite obtinerea unor efecte unice prin combinarea diferitelor magii, dar si un sistem complex pentru dezvoltarea personajelor (vraji, talente si skill-uri). Jucatorii vor putea alege sa ajute alte personaje sau, din contra, sa lupte impotriva lor, iar deciziile luate astfel, impreuna cu originea aleasa a jucatorului, vor influenta profund desfasurarea firului narativ al jocului.

Dragon Age: Origins va fi lansat in variante PC, PLAYSTATION 3 si Xbox 360 la sfarsitul lui 2009.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu