miercuri, 20 mai 2009

Marvel Ultimate Alliance 2 - Trailer nou: Deadpool

Activision ne ofera un nou video de prezentare a jocului de actiune cu super eroi Marvel Ultimate Alliance 2, aflat in productie pentru in studiourile Vicarious Visions in versiuni PlayStation 2, PLAYSTATION 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Wii si DS. Vezi imagini din joc in galerie.

Descarca "Marvel Ultimate Alliance 2 Deadpool Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Personajul prezentat (Deadpool) a aparut in numeroase benzi desenate Marvel si este un mercenar hi-tech. Deadpool, asemenea lui Wolverine (X-Men), este produsul programului Weapon X al guvernului Canadian. Deadpool este un personaj labil psihic, desfigurat, dar cu abilitati de lupta impresionante.

In Marvel Ultimate Alliance 2, super eroii trebuie sa reintre in lupta pentru a salva orasul New York. Din cauza incidentelor in care sunt implicati super eroii, acestia sunt obligati sa se inregistreze ca arme de distrugere in masa si sa intre oficial in slujba guvernului SUA. Iron Man conduce factiunea care sustine legitimizarea eroilor, in timp ce Captain America devine liderul celor care se opun. Jucatorii trebuie sa aleaga de partea cui vor lupta in noul conflict.

Sursa: Activision / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu