vineri, 12 iunie 2009

Sony Xperia 2 si Samsung Bigfoot, imagini-spion inainte de lansare

In lumea telefoaneleor mobile, nimic nu anunta mai bine intrarea in scena a doua viitoare modele de top, ca un set de zvonuri si poze "scapate" pe Internet inainte de vreme.

Unul este deja mult anticipatul Sony Experia 2 de la Sony Ericsson, iar celalt e unul dintre telefoanele pe care Samsung le va lansa in curand cu platforma Android, model denumit si Samsung Bigfoot.

Imaginea ce pare sa dezvaluie aspectul noii generatii a modelului consacrat al celor de la Sony Ericsson, Xperia, face parte dintr-un sir mai lung de astfel de imagini spion care au aparut in ultimele zile. Cea de astazi confirma cateva detalii observate in primele variante. In ceea ce priveste aspectul exterior, Xperia 2 va avea suprafete mult mai netede, linii mai curat finisate, si va putea fi achizitionat cel putin in culoarea argintie a carcasei, fata de negru la modelul actual.

Alte specificatii tehnice, mai mult intuite decat anuntate includ: 256 MB deRAM si un procesor Qualcomm MSM7200 de 528 MHz la fel ca si Xperia 1. Zvonuri mai vechi anuntau 512 MB de RAM si un CPU mai puternic, dar se pare ca nu va fi asa. Macar partea despre ecranul touchscreen de 3.5 inchi WVGA OLED va fi corecta.

Samsung Bigfoot ma putin titrat pana la aceasta ora decat modelul de mai sus, are si el o poza-spion care doreste sa dezvaluie prematur detalii legate de designul acestui model. Dupa cate se vede, va fi imbracat in culori stridente care se inspira parca din designul catorva modele slide lansate de Sony Ericsson cu ceva timp in urma si destinate tinerilor.

Avand in vedere ca aici este vorba de una dintre primele imagini spion legate de modelul Bigfoot, nu putem spune inca cu exactitate cat de aproape de adevar este imaginea in discutie.

Tot zvonurile spun ca modelul va aprea in cursul acestei veri si va avea o camera de 3 MP, receptie 3G UMTS/HSDPA, display AMOLED de 3 inchi cu touchscreen, iar pura banuiala ne mai zice ca ar avea si WiFi si GPS integrate, dar asta pentru ca e de asteptat avand in vedere ce ofera concurenta.

Daca macar zvonurile privind momentul lansarii celor doua modele sunt corecte, timpul va face lumina asupra lor chiar in urmatoarele cateva luni ale acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu