joi, 17 mai 2012

Intel lanseaza generatia a treia de platforme business, Intel Core vPro

Intel Corporation a anuntat disponibilitatea platformelor bazate pe cea de-a treia generatie a gamei de procesoare Intel Core vPro pentru companii si sisteme inteligente.
Potrivit unui comunicat de presa al Intel, platformele bazate pe procesoare Intel Core vPro promit solutii de calcul complete si usor de gestionat, care raspund nevoilor de securitate fara a pierde insa flexibilitatea la care se asteapta utilizatorii.
Companiile pot beneficia de cele mai recente platforme cu procesoare Intel Core vPro prin intermediul mai multor dispozitive, cum ar fi sisteme ultrabook, laptopuri, desktop PC-uri, statii de lucru si sisteme all-in-one.
Securitate incorporta
Pentru protectia impotriva furtului de identitate, Intel a introdus Tehnologia Intel Identity Protection, care beneficiaza de tehnologia Intel IPT cu PKI, in procesoarele Intel Core vPro.
Tehnologia ofera un nou nivel de autentificare, incorporat in PC, care permite website-urilor si retelelor companiilor sa valideze faptul ca un utilizator se logheaza de pe un PC de incredere, folosind o cheie privata stocata in firmware-ul PC-ului.
Management de la distanta si automatizare
Gama de procesoare Intel Core vPro include tehnologia Intel Active Management (Intel AMT), pentru a se putea administra de la distanta activitatile de calcul.
Companiile din mai multe domenii pot utiliza Intel AMT pentru a economisi energie, a-si accesa computerele de la distanta si a-si controla inventarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu